Every day above ground is a good day.

Çalınan fotoğraf anlarımız

Posted: December 22nd, 2008 | Author: MserdarK | Filed under: Genel | Tags: , , | 4 Comments »

Çok uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü el atıp yazamadığım bir öykü var. Başkalarının fotoğrafları içinde tesadüfen yer alan insanların ekseninde dönüyor.

Hani sokakta yürürken birisi (kimi zaman bir turist) şak diye bir fotoğraf çeker ve o karede yer aldığınızı farkedersiniz. İşte ben o anlarda beni kimlerin göreceğini ve hangi fotoğraf albümü ya da bilgisayarda yaşayacağımı düşünürüm. Fransa’da mı, Antalya’da mı nerede? Beni farkedecekler mi acaba o karede?

İşin bu gizemli ve romantik tarafı bir yana, elime geçen bir dizi fotoğraf hiç aklıma gelmeyen bir tarafını gösterdi bana. Paylaşayım dedim :)

[slideshow id=6]

İlgili olabilecek diğer yazılar

  • (yok desem inanır mısın?)

4 Comments on “Çalınan fotoğraf anlarımız”

  1. 1 birblog said at 10:36 on December 24th, 2008:

    Gerçekten nereye gidiyor bu resimler.

  2. 2 Soundchaser said at 03:00 on December 30th, 2008:

    Gece gece bu kadar gülmemi sağladığınız için teşekkürler Serdar Bey. =)

  3. 3 buraKargın said at 03:51 on January 8th, 2009:

    Milliyet.com.tr’de görmüştüm ilk defa, bunlar daha yaratıcıymış. Ayarlasan olmaz dedirtecek cinsten! :) Paylaşım için teşekkürler.

  4. 4 Başkalarının Fotoğrafları « yaziyorum said at 00:34 on May 10th, 2010:

    [...] içerisinde biz de çıkıyoruz. Acaba bize ne zaman nerede bakılcak? Ardından da birbirinden komik fotoğraflar [...]


Leave a Reply

  • Spam Protection by WP-SpamFree